Att gå på visning


Ta god tid på dig! Titta noggrant och ställ gärna frågor till oss. Vi har förberett oss noga, för att du ska få möjligheten till goda kunskaper om din framtida bostad. I visningsmaterialet som du får av oss finns det viktiga fakta som kommer både från säljaren och andra källor. Det är viktigt att du tar del av denna information och säkerställer att du uppfattat den korrekt. I samband med att du föranmäler dig eller kommer till visningen ber vi dig om dina kontaktuppgifter, för att kunna informera dig om kommande händelseförlopp och ge dig bästa möjliga service kring affären.

Har du inte möjlighet att komma på utannonserade visningstider? Eller har du missat visningarna? Hör av dig till oss! Vi är mycket flexibla och har visningsgaranti i alla förmedlingar, vilket innebär att vi alltid visar bostaden för nya intressenter, under förutsättning att säljaren så önskar.

Kan bostaden vara rätt för dig? Anmäl dig genast till budgivningen, så att du snabbt får information om något inträffar i affären.

Saknar du något, eller känns det bara inte helt rätt? Anmäl dig gärna till vårt spekulantregister, så kan vi tipsa dig om kommande bostäder.