Gävles äldsta och mest engagerade fastighetsmäklarbyrå

  • fagergrensfastighetsbyra slider 2
  • fagergrensfastighetsbyra slider 1
  • fagergrensfastighetsbyra slider 3

Välkommen till Fagergrens Fastighetsbyrå 

Fastighetsbyrå med över 50 års erfarenhet
Fagergrens Fastighetsbyrå är förmodligen Gävles äldsta och mest engagerade fastighetsmäklarbyrå. Grundades 1964 av Åke Fagergren, far till Mikael Fagergren. 2014 firade vi 50 år av fastighetsförmedling i Gävle.
​​​​​​​

Våra kunder väljer att anlita oss för att de söker mäklare som visar ett tydligt engagemang i varje affär, alltid prioriterar affärens bästa och brinner för att överträffa kundernas förväntningar. Vi erbjuder hjälp med förmedling av alla typer av ägt boende samt kommersiella fastigheter. Hos oss är ni trygga med att få en oberoende och obunden fastighetsmäklare, fri från allianskrav. Vi hjälper människor i Gävle med omnejd med några av livets största affärer och är ödmjukt tacksamma för de många förtroenden vi får. 
Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert - när du också vill göra bästa möjliga bostadsaffär!
konsert1konsert1
konsert

Sälja bostad

Är jag redo att ta första steget mot att sälja min bostad? Är tidpunkten rätt? Hur mycket är min bostad värd? Ska jag köpa först och sälja sen eller tvärtom? Hur ser marknaden ut just nu, och vad kan komma att hända den närmaste tiden?  

Köpa bostad

Letar du efter en ny bostad? Kan vi hjälpa dig att hitta den? Välkommen att kontakta oss med eventuella frågor eller funderingar!