Mäklare sökes till Fagergrens Fastighetsbyrå

Möjlighet för dig som vill utvecklas, växa och få möjlighet att påverka vår framtid.

Är du en skicklig mäklare med företagsintresse?


Välkommen till en personlig och vänlig fastighetsbyrå 
Fagergrens Fastighetsbyrå söker dig som är en etablerad mäklare och har arbetat några år i branschen. Du, precis som vi, älskar yrket och gillar att bygga kundrelationer. För dig är det självklart att kunden alltid är i fokus och att både säljare och köpare går ut som vinnare i varje fastighetsaffär. Hos oss kommer du främst att få arbeta med försäljning av privatbostäder och vi letar efter dig som redan idag har kännedom om fastighetsmarknaden i Gävle, Sandviken och Älvkarleby med omnejd.

För att trivas hos oss krävs att du är en engagerad och noggrann person som inte bara ser vad som behövs göras, utan faktiskt också tar tag i arbetsuppgifter – oavsett om det handlar om att sortera posten eller se till att landa nästa förhandling. Du gillar att arbeta för allas bästa, att ha ett omväxlande arbetsliv och har ett stort intresse för fastighetsmarknaden såväl som förändringsarbete och företagsutveckling. Fagergrens Fastighetsbyrå är ett familjeföretag i utveckling, men också ett etablerat företag med många trogna kunder och gott renommé. Vi letar efter någon som vill stanna hos oss på lång sikt, växa med företaget och för rätt person väntar stora möjligheter. 

Ta en fika och diskutera din framtid tillsammans med oss

Är du intresserad av ett arbete som ger dig utrymme och möjlighet att påverka din arbetsdag såväl som din framtid som mäklare, är du varmt välkommen att skicka ett meddelande till oss. Det är alltid bäst att träffas, och i ett förutsättningslöst möte får du chans att berätta mer om dig själv och vi kan ge dig en bredare bild av vem det är vi söker. Hoppas vi ses snart!