Välkommen till Fagergrens fastighetsbyrå

Goda bostadsaffärer i Gävle, Sandviken och Älvkarleby sedan 1964.  

Målet är en fastighetsaffär där alla är vinnare


Välj en mäklare som sätter både säljare och köpare i centrum

Fagergrens fastighetsbyrå är en mäklare som sedan mer än femtio år tillbaka arbetar med att förmedla bostäder och fastigheter. Med personlig service, engagemang och målet att alltid överträffa våra kunders förväntan förmedlar vi friliggande villor, radhus, fritidshus och bostadsrätter i Gävle, Sandviken och Älvkarleby. Ända sedan starten har Fagergrens fastighetsbyrå varit en fri och obunden mäklare. Så kommer vi att förbli. För oss är det självklart att köpare och säljare själva ska kunna bestämma vilka aktörer de vill ta hjälp av under pågående bostadsaffär för att kunna fatta trygga och säkra beslut. Det ska vara en transparent och lyhörd process från början till slut. Det är en grundläggande del av vår service och arbetsmetod. 

Ha samma mäklarkontakt från början till slut

När du väljer att sälja en bostad genom oss, eller blir intresserad av att köpa ett av de objekt som finns till salu hos oss, har du alltid samma kontaktperson och mäklare. Det innebär att du får en och samma partner oavsett som det handlar om att disktuera olika bud under budgivningen eller frågor kring objektets renoveringar. Din mäklarkontakt har du träffat under visningen. Det är han eller hon som sköter budgivningen och ni ses när det är dags att skriva kontrakt. Detsamma gäller för säljaren som från första samtalet till det är dags att deklararera bostadsaffären får samma kontakt. Det gör att resan framt till avslutad affär blir smidig och bekväm. Framför allt kan vi samla upp all information, alla frågor och vara öppen för både säljare och köpares behov. Det gör också att när vi ger svar på frågor eller råd alltid har rätt information hos oss. Det är din grund för säkra beslut i din bostadsaffär. 

Erfarenhet av alla konjunkter ger kunskap att leverera goda bostadsaffärer

Det finns en stor fördel att ha arbetat med fastighetsaffärer under både uppgång och nedgång. Genom åren har vi lärt oss tolka och förstå marknaden. Det ger både säljare och köpare tillgång till kunskap som ger en bättre förhandling och i slutändan en bättre affär. Sedan starten har verksamheten alltid utgått från Gävle med omnejd, vilket gör att vi kan bostadsmarknadens utveckling på djupet och vet vilka politiska beslut och satsningar som är på gång. Det gynnar både säljare och köpare.

När det är dag att ombilda till bostadsrättsförening

Fagergrens fastighetsbyrå arbetar även som konsult vid nybildningar och ombildningar till bostadsrätter. Så här långt har vi hjälpt till med över 50 stycken ombildningar. Det gör att du får en rutinerad och pålitlig partner oavsett om du är en fastighetsägare som vill sälja din fastighet till hyresrättsinnehavarna, är en byggherre som bygger nya lägenhetsfastigheter eller är hyresgäster som gått ihop för att tillsammans ta över ert hyreshus i en bostadsrättsförening.