Gävles äldsta och mest engagerade fastighetsmäklarbyrå

  • fagergrensfastighetsbyra slider 2
  • fagergrensfastighetsbyra slider 1
  • fagergrensfastighetsbyra slider 3

Det här är Fagergrens Fastighetsbyrå

Välkommen till Gävles, förmodligen, äldsta mäklarföretag. 2014 firade vi 50 år av fastighetsförmedling i Gävle med omnejd. Hos oss är du trygg med att få en oberoende och obunden fastighetsmäklare, utan allianskrav från varken banker, försäkringsbolag eller andra aktörer som utför arbeten kring en bostadsaffär.

Det finns många anledningar att välja oss som din mäklare. Om du vill känna dig trygg i din affär och samtidigt ha en mäklare som gör allt för att överträffa dina förväntningar har du kommit rätt. Att vi har funnits länge och samtidigt följer den snabba marknadsutvecklingen har många fördelar för dig som ska sälja din bostad. Hos oss finns både stabiliteten som hjälpt oss genom över 50 år av konjunkturer på bostadsmarknaden, erfarenheter som alla dessa år givit oss och ett nytänkande som ger just din bostadsaffär det där lilla extra. Ju längre man arbetar med bostadsförmedling desto bättre blir du naturligtvis på det, som med allt annat. Ingen känner bostadsmarknaden i Gävle med omnejd med samma erfarenheter som vi! Att vi funnits länge betyder att vi gjort bostadsaffärer genom flera generationer av Gävlebor och har ett enormt kontaktnät med stora möjligheter att finna rätt köpare till just din bostad.

Vi erbjuder hjälp med att förmedla alla typer av privatägt boende och kommersiella fastigheter. Hos oss finns även möjlighet att få hjälp med att ombilda hyresrätt till bostadsrätt, både som fastighetsägare och som blivande bostadsrättsförening.

En bostadsaffär är en av livets största affärer. Hos oss möts du därför av stort engagemang och lyhördhet för dina behov kring affären. Vårt mål är att både nå och överträffa dina förväntningar. Vi är ödmjukt tacksamma för de många förtroenden vi får, år efter år.

Oss hittar du i centrala Gävle, på Norra Slottsgatan 3, nära Stortorget.

Så om du ska sälja, köpa, ombilda eller behöver en värdering, varför inte kontakta oss? Välkommen att kontakta oss om du vill göra bästa möjliga bostadsaffär du också!
Vi som jobbar på Fagergrens Fastighetsbyrå:

​Mikael Fagergren

Fastighetsmäklare

Ägare av Fagergrens Fastighetsbyrå AB och fastighetsmäklare. Efter min ekonomiska gymnasieutbildning på Borgarskolan i Gävle, började jag på företaget 1977 och påbörjade en 2-årig utbildning till fastighetsmäklare genom Auktoriserade Fastighetsmäklares Riksförbund. Efter denna utbildning krävdes 3 år yrkespraktik för att kunna ansöka om auktorisation. I mitten av 1980-talet så förkovrade jag mig ytterligare genom att studera en Högre Mäklarexam som arrangerades av Mäklarsamfundet, samt fortlöpande utbildningar för att kunna vägleda våra kunder på bästa möjliga sätt.
Mitt arbete består av att förmedla försäljning av villor, fritidshus och lägenheter samt med ombildning av hyresrätt till bostadsrätt.
Valet att bli fastighetsmäklare har jag aldrig ångrat, för det är ett fantastiskt yrke med många inspirerande möten mellan människor, som ger kraft och energi till fina affärsmöjligheter.